“Ziua portilor deschise” la Liceul de arta Victor Brauner

Porti-deschise-la-Liceul-de-Arte-Victor-Brauner
Reclama sponsorizata
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

În cursul zilei de 26 februarie 2015, începând cu orele 11, a avut loc “ziua porților deschise” la Liceul de artă Victor Brauner, eveniment destinat tuturor preșcolarilor nemțeni și părinților acestora. În cadrul evenimentului, câțiva copii talentați, elevi în clasele primare ale liceului de artă, au încântat auzul și văzut participanților. Elevii, cu ajutorul profesorilor îndrumători, au prezentat într-o manieră proprie și personală atât școala la care învață, cât și talentul de care dispun.

Singularitatea Liceului de Arte Victor Brauner în peisajul școlii nemțene face din acesta furnizorul unic al dublei educații, artistice și generale. În politica sa educațională, liceul are în centru elevul, care este susținut și încurajat în a-și forma deprinderi și a asimilia cât mai multe cunoștințe, pe de o parte, și de a face performanță, pe de altă parte. Ambele direcții se referă atât la pregătirea vocațională, cât și la cea generală. Valorile respectate și promovate de școală converg către un învățământ de calitate atât vocațional, cât și general, susținut de un corp profesoral bine pregătit și cu experiență.

Prin toate acestea, școala speră să satisfacă așteptările diverselor grupuri de interes, intern și extern: elevi, părinți, comunitate.

Liceul de Arte „Victor Brauner” este singura unitate de învățământ artistic din Piatra Neamț. Activitatea elevilor Liceului de Arte, este cunoscută la nivelul comunității, prin numeroasele manifestari artistice la care participă aceștia (concerte, recitaluri, spectacole, expoziții). Voluntariatul este o altă formă de activitate cu care elevii liceului sunt cunoscuți în comunitate. Activitatea de voluntariat cuprinde acțiuni, concerte, spectacole și piese de teatru. Datorită acestor activități pe care elevii le desfășoară în parteneriate cu comunitatea, Liceul de Arte „Victor Brauner” este cunoscut și apreciat de către părinți și ceilalți membrii ai comunității.

Reclama sponsorizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>