Super Nanny vine la Piatra Neamt

Afis-Piatra-Neamt1
Reclama sponsorizata
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)

Conferința “Gestionarea asertivă a comportamentelor dificile ale copilului”

Piatra Neamț, 9 Mai 2015

-Trainer: Irina Petrea, psiholog și psihoterapeut
“Cât trăiește, omul poate crea orice dar există o singură instanță când omul este asemenea lui Dumnezeu- ziditor de viață: atunci când face un copil, când din viață lui se zămislește o altă viață. Și dintre toate experintele omului, aceasta este cea mai minunată! Un copil te învață ce înseamnă măsura generozității, a bunătății, a grijii pentru celălalt. (Irina Petrea, “Si tu poti fi Supernanny – cum sa iti cresti bine copilul”, Editura Trei, 2010).
DSCN0251 DSCN0277

Copiii ne aduc zâmbete și lacrimi în viață și, mai ales, ne aduc șansa de a ne schimbă noi înșine în mai bine odată deveniți părinți. Oricărui părinte i se poate întâmplă să trăiască momente în care să se simtă derutat, confuz, vexat, enervat, exasperat de comportamentul copilului sau. Emoții dintre cele mai intense îl pot răvași și reacția sa emoțională poate să-l facă să spună cuvinte aspre, să ia decizii pe care să le regrete și să determine pe mai departe comportamente dificile și inadecvate din partea copilului. Așa se poate aluneca ușor-ușor într-un cerc vicios în care copii și părinți deopotrivă se simț nefericiți și neînțeleși unii de alții.

P1160421

Comportamentele dificile ale copiilor pot fi gestionate corect și benefic pentru copil și pentru relația părinte-copil. Și nici măcar nu este greu! Vino să descoperi cât de simplu și de eficient poate să fie alături de psihoterapeutul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 9 Mai 2015, începând cu orele 10:30 în Piatra Neamț.

Adu cu tine întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești. Dăƒm întâlnire nu doar păƒrintilor, ci și viitorilor părinti, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în îngrijire copii. Pe toți aceștia îi invităm sムne fie alăƒturi în proiectul “Un păƒrinte mai bun” la Piatra Neamț, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “€œSupernanny”, “Copii contra păƒrinti” și “€œCei 7 ani de acasピ, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locație: Hotel Ceahlău
Hotel Ceahlău
Piatra Neamt, Str. Stefan cel Mare, nr 3

Data: 9 Mai 2015

Ora: 10:30

Durată intalnire: ~ 3 ore

Investitie: 45 lei daca înscrierea se face pana în 7 Mai sau 70 lei în ziua conferinței.

Cadrele didactice beneficiaza de reducere, taxa de participare fiind de 40 de lei daca înscrierea se face pana în 7 Mai sau 65 lei în ziua conferinței.

Cadrele didactice primesc adeverință de participare la conferință!

Înscrierea la conferință se face completând formularul de înscriere AICI, sau pe mail la adresa unparintemaibun@yahoo.com sau telefonic la numerele de telefon 0748 154 838 sau 0754 964 852.

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Alte detalii despre conferinta:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0748 154 838 sau 0754964852

Detalii organizatorice:

Ora de începere a conferinţei: 10:30
Copyright: materialul prezentat, inclusiv muzica si fotografiile prezentate in cadrul conferintei, este protejat de drepturi de autor. Fotografierea materialelor prezentate, precum si înregistrarile audio/video se fac doar de către persoanele autorizate sau cu acordul autorului. Va multumim pentru intelegere.

Afis-Piatra-Neamt1Sursa unparintemaibun.ro

Super Nanny vine la Piatra Neamt, 3.0 out of 10 based on 1 rating
Reclama sponsorizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>