Super Nanny vine la Piatra Neamt

Reclama sponsorizata
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Te invităm să iei parte la conferința pe care cea mai cunoscută SuperNanny a Romaniei, Irina Petrea, o va susține la Piatra Neamț, pe data de 19 Septembrie. Tema conferinței  este “Provocările începutului de an școlar” și va cuprinde toate informațiile pe care orice părinte cu  copil școlar sau preșcolar trebuie să le cunoască la începutul unui nou ciclu școlar.

Fiecare început de an școlar înseamnă o perioadă de trecere de la programul de vacanță la cel de grădiniță și școală, atât  pentru părinți, cât, mai ales, pentru copii. Provocările pot deveni în scurt timp problema dacă nu le facem față adecvat, mai ales la începerea unui nou ciclu școlar.

Subteme care se vor aborda în conferință:

 • Grădinița:
 • Alegerea grădiniței
 • Gestionarea anxietății de separare
 • Comunicarea părinte-profesor educator
 • Comportamente dificile
 • Școala:
 • Clasa pregătitoare sau grădiniță?
 • After-school sau pedagog acasă?
 • Dificultăți de integrare. Comportamente dificile
 • Dificultăți de învățare
 • Temele pentru acasă și temele suplimentare
 • Comunicarea părinte-profesor învățător

Adu cu tine întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești. Dăm întâlnire nu doar părintilor, ci și viitorilor părinti, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în  îngrijire copii.

Pe Irina Petrea  o cunoști din emisiunile de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasピ, o cunoști din cărtile, publicațiile, articolele și interviurile sale.  ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

♦ Ce beneficii obții dacă participi la această conferință?

 1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
 2. Informațiilor teoretice acumulate în program, își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă un plus de valoare pentru tine.
 3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
 4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.

♦ Ce pierzi dacă nu participi la această conferință?

 1. Șansa de a petrece timp de calitate alături de psihologul Irina Petrea, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniul parentingului din țară.
 2. Informații valoroase și aplicabile, care să îți ușureze meseria de părinte.
 3. Posibilitatea de a afla cum se mențin relațiile fericite și familiile împlinite.
 4. Posibilitatea de a cunoaște alți părinți minunați, interesați de propria dezvoltare.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Data: 19 Septembrie 2015

Ora: 10:30

Durată conferință:  ~ 3 ore  ( O ora 30 min/ sesiune teoretică, o ora 30 min sesiune de intrebări și răspunsuri)

Investiție: 60 lei

Cadrele didactice beneficiază de reducere, taxa de participare fiind de 50 de lei. Pentru a beneficia de reducere, în ziua conferinței, se prezintă o adeverință de la școală, prin care se certifică calitatea de profesor.

Cadrele didactice primesc si adeverință de participare la conferință!

Înscrierea la conferință se face completând formularul de înscriere AICI, sau pe mail la adresa unparintemaibun@yahoo.com sau telefonic la numerele de telefon 0748 154 838 sau 0754 964 852.

afis-Piatra-Neamt-720x1024

Sursa unparintemaibun.ro

Reclama sponsorizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *