O educatoare cu muuuuulta rabdare

Reclama sponsorizata
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.
De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis: „Doamna, dar sunt puse invers…” Intr-adevar, erau pe picior gresit…
Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis: „Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!”
In loc sa strige la el: „De ce nu mi-ai spus??”, educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus: „Sunt cizmulitele fratelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.”
Acum ea nu mai stia ce sa faca… Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat: „Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!”
Raspunsul?
„Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pierd…”

Sursa adevarurilevietii.net

O educatoare cu muuuuulta rabdare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Reclama sponsorizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *