Infasatul bebelusilor

10052_22090890440
Reclama sponsorizata
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

naturalcwCe inseamna sa infesi un copil

Infasatul inseamna a inveli bebelusul intr-o paturica sau scutec pentru a-i tine cald si a-l face sa se simta in siguranta. In acelasi timp il poate proteja de propriile reflexe de tresarire si il poate ajuta sa isi pastreze temperatura corpului in primele cateva zile de viata, pana cand termostatul sau intern incepe sa functioneze. Si mai important, este o metoda prin care bebelusul poate fi linistit.

In zilele noastre, cel mai probabil nu vei parasi spitalul fara sa fi invatat ceva despre aceasta tehica. Incearca dupa ce te-ai asigurat ca bebelusului nu ii este foame, nu este ud sau obosit. Metoda poate fi folosita pentru a-ti calma bebelusul cand e prea agitat sau cand pur si simplu doreste sa simta ceva strans in jurul lui, senzatie care trebuie sa fie cat mai aproape de ceea ce simtea atunci cand inca era in corpul mamei inainte, de a se naste. Cand bebelusul are in jur de o luna s-ar putea sa nu mai vrei sa il infesi in timpul zilei pentru ca aceasta metoda ar putea sta in calea mobilitatii si dezvoltarii lui. E in ordine daca il tii infasat in timp ce doarme daca pare sa se simta mai confortabil, te va anunata prin plans sau va fi nelinisit daca nu mai vrea sa fie infasat.

Cum sa te descurci?

  • Pune o patura pe o suprafata plata si pliaza spre interior coltul din drepta sus aproximativ 15 centimetri
  • Aseaza bebelusul pe spate cu capul pe coltul indoit
  • Trage coltul de langa mana stanga a bebelusului pe sub aceasta, trece-l peste corpul lui si pe sub mana drepta pana la spate
  • Trage coltul de dedesubt pana sub barbia copilului
  • Ia si coltul liber din dreapta, trece-l peste mana dreapta si du-l pana la spate in partea stanga.Unii bebelusi prefera sa aiba mainile libere pentru a se putea misca in voie asa ca s-ar putea sa vrei sa infesi bebelusul pana sub umeri.

Sursa: crestereacopilului.ro10052_22090890440

Infasatul bebelusilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Reclama sponsorizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>