Campania umanitara “Lumina din lumina”

Afis 2Galleria lumina din lumina
Reclama sponsorizata
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Asociaţia Culturală “Clubul de copii ARTIS” va invita sa va alaturati celor care sprijina Campania umanitara “Lumina din lumina”- editia a III-a organizată cu prilejul sarbatorii Sfintelor Pasti.
Campania va debuta pe 8 aprilie 2015 si se va incheia la finele acestei luni. Momentul deschiderii va fi marcat prin organizarea unui targ cu vanzare si a unui spectacol ce va fi sustinut de o parte dintre cei mai talentati copii din Piatra Neamt, pe scena de la Galeria Mall.
La fel ca si anul trecut, in cadrul mall-ului (la etaj) se vor amplasa standuri la care copii din diferite scoli ale municipiului resedinta de judet dar si din cadrul asociatiei vor personaliza si expune lucrari de arta plastica realizate de ei precum si jucariile pe care le vor aduce de acasa si pe care le vor vinde in scop caritabil.
“La cea de-a doua editie a campaniei umanitare “Lumina din lumina” ne propunem ca, pe langa activitatile de tipul celor desfasurate anul trecut (un targ de jucarii si creatii plastice cu vanzare si un spectacol de muzica si dans) sa amenajam un atelier de pictura pe mulaje din ipsos reprezentand iepurasi si oua de Paste si sa incondeiem, prin metode traditionale, oua de Paste. La acest atelier vor fi invitati sa participe, alaturi de voluntarii campaniei si toate persoanele care se vor afla la cumparaturi in ziua evenimentului la Galleria Mall. Spre deosebire de editia de anul trecut, in acest an ne mai propunem sa organizam in vacanta de Paste (cu banii obtinuti in urma vanzarilor si donatiilor) o excursie la Manastirea Neamt pentru mai multi copii care nu au posibilitati materiale si care nu au fost niciodata intr-o astfel de excursie” a declarat Mioara Bostan, presedintele Asociatiei Culturale “Clubul de copii ARTIS.
In 2014 din banii obtinuti in urma comercializarii respectivelor creatii si jucarii s-au cumparat rechizite scolare, articole de imbracaminte si incaltaminte iar o parte din bani au fost donati unor copii aflati in dificultate.
Cele aproximativ 60 de cazuri sociale au fost indentificate prin scoli, cu sprijinul cadrelor didactice si de asemenea in centrul de plasament “Elena Doamna” si in Scoala speciala “Alexandru Rosca” din Piatra Neamt.
Campania umanitara “Lumina din lumina” –editia a III a, se desfasoara in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al municipiului Piatra Neamt si cu Galeria Mall.

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!
Cu stima,
Mioara Bostan
Presedinte al Asociatiei Culturale “Clubul de copii Artis”

Afis 2Galleria lumina din lumina

Reclama sponsorizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>