Ana-Maria Popa, o elevă care face cinste Liceului Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț

Reclama sponsorizata
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Liceul Tehnologic Economic-Administrativ din Piatra-Neamț  este una din instituțiile școlare din oraș în care elevii, îndrumați de profesori, își pot dezvolta aptitudinile și forma o gândire critică, lucruri care oferă şanse reale de orientare tânăr  care își dorește o carieră de succes.  Un exemplu în acest sens este Ana-Maria Popa, elevă în clasa a XI-a, profilul tehnician în turism.
Eleva s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei la disciplinile din aria curiculară Tehnologii, reușind, în final, să obțină locul 4 (mențiune MENCȘ), domeniul Turism și Alimentație Publică. Etapa națională a acestei olimpiade  s-a desfășurat în perioada 18-22 aprilie, la Timișoara.

„Totul a pornit dintr-o joacă, când ne-am decis, un grup de copii, să participăm la olimpiadă și să vedem până unde putem ajunge, să ne testăm capacitățile.
De această olimpiadă ne-a informat doamna Dobra Mihaela și sincer nu credeam că o să ajung așa departe, însă când am aflat că m-am calificat prima la etapa județeană am dat tot ce era mai bun, pentru a ajunge în etapa națională. Și am ajuns”
, a declarat Ana-Maria Popa.
Parcursul educaţional al elevei a fost coordonat de profesoarele Dobrea Mihaela și Gianina Buruiană, care i-au călăuzit pașii spre performanță, încurajând-o și oferindu-i un real suport moral. „Am vrut foarte mult să o scoatem în evidență pe Ana. Este un copil bun, deosebit, care a muncit foarte mult și cred că rezultatul pe care l-a obținut, locul IV pe țară, înseamnă, în primul rând pentru ea, mai multă încredere. Eu sunt foarte mândră de ea”, a precizat doamna prof. Dobra Mihaela.

Despre Ana-Maria putem spune că este o tânără timidă, cuminte și serioasă. Îi place să citescă și să-și petreacă timpul liber cu prietenii. Totodată, Ana-Maria alocă mult timp şi studiului, știind că doar așa poate obţine rezultate remarcabile.

Viitorul elevei Ana-Maria Popa este unul cât se poate de luminos și dovedește că, având alături profesori inimoși și dedicați profesiei, se poate face performanță la cel mai înalt nivel.

Reclama sponsorizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *